خوشمزه ترین دسر های ایرانی مدرن

دسر مدرن

پنکیک خونگی

چهارشنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۰۸:۵۴ ق.ظ

پنکیک-خونگی

 

مواد لازم : پنکیک خونگی

برای 4 نفر

مواد اصلی

آرد : ۱.۵ پیمانه

بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری

شکر : ۱ قاشق غذا خوری

نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری

شیر : ۱.۵ پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد

کره : ۱/۲ قاشق غذا خوری

وانیل‏ : ۱/۴ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه : پنکیک خونگی

 

دقیقه پخت : ۵ دقیقه

 

  1. شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید .
  2. تخم‌مرغ، کره وشیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
  3. در یک تابه نچسب کمی کف تابه را با کره چرب کنید.با استفاده از ملاقه کوچک مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید.
  4. سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
  5. همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد می‌باشد.
  6. پیش از آن‌که پن‌کیک‌ها را سر میز غذا ببرید، میتوانید مقداری خاک قند روی آنها بپاشید.یا با عسل یا شیره سرو بکنید.

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی